2009. november 30., hétfő

Szegény kis Sztojka Ivánka nem is bűnös

Itt az RTL Klub leleplező videója, ami bemutatja a gonosz valóságot, hogy szegény kis Sztojka Ivánka a csúnya igazságtalanságok áldozata csak. Továbbá ő ártatlan és teljes mértékben fedhetetlen. Mi több, mostanában már nem is drogozik, s a kis gyámortalanom gyógyszereket szed, hisz teljesen kikészült, mert másodszor vádolják oktalan hasonló bűncselekménnyel. Egyem meg...

Ezután gondolom én is megkapom a ronda gonosz rasszista bélyeget, de sajnálom, nem bírta el szó nélkül a gyenge gyomrom. Pedig mindenkit biztosíthatok, én aztán nem vagyok ostoba, előítéletes, primitív rasszista. Aki nem hiszi, az járjon utána. Csak avval a ténnyel vagyok tisztába, hogy egyes csoportok nagy többsége a szocializációban elsiklott és elmaradt, mind önhibából, mind a másik oldal rossz fellépése miatt.

Mindenesetre érdekelne az alábbi második videóban feszegetett ORFK és APEH közös vizsgálatának eredménye, hogy honnét is az a szép kis Merci például.

De sajnos félek, hogy ezeknek a dolgoknak előbb-utóbb elkerülhetetlenül súlyos (az eddigieknél is rettenetesebb végkifejletei lesznek), mi több abban is biztos vagyok, hogy mind a két félről (cigány és magyar oldalról) senki másnak nem lesz baja és sérelme, mint a csekély számú normálisnak. Hisz, mint azt már tudjuk a gyakorlati példákból, ez általában így szokott lenni. A Bajnaik, Kolompárok, Gyurcsányok meg fütyörészve jól ellesznek mások nyomorán és kétségbeesésén.

A cigányok pedig ott maradnak, ahol vannak, hátrányosan, és nagyobb hányadukban (komplex okokból) igazából megsegítetlen és megregulázatlan bűnözőként, majd az ő ártatlanjaik, ha az érdek megkívánja kapják majd a töltényeket és a Molotovokat, a megkülönböztetést. A szegény tanárhoz hasonlókat meg ugyanúgy megölik ezentúl is, mint Cosma-t. Mindenki fajgyűlölő lesz aki gondolkodik, és minden igazi fajgyűlölő, náci továbbra is le lesz szarva, s majd tömegszám hurcolják el a kis jót akaró, nemes lelkű egyetemista Gárdistákat. Pedig vannak megoldások... Mindkét fél ártatlanjai tekintetében humánus megoldások. Kiemelendő: csak az ártatlanokkal szemben humánus!
Na mindegy.
Addig is a videók:







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...