2011. augusztus 8., hétfő

Cigánybűnözés feketén fehéren

Vajon mitől fél a többség és alaptalanul teszi?
Mielőtt megkapnám a soraimat olvasó egy kazalnyi embertől a rasszista jelzőt lapjaimat kiterítve elmondanám, hogy bár identitásom alapján nem vallom magam cigánynak, nem úgy nevelkedtem, de nagymamám cigány asszony volt, Isten nyugosztalja, ő egymaga a családban. Az pedig egy percig sem volt kérdéses, hogy magyarnak vallom-e magam. IGEN! Elsősorban magyar vagyok, azután csak bármi más. Egyértelműen büszke vagyok erre a nagy múltú népre minden hülyeségében is a magaméinak vallom. Mégis, ha nem is tartom magam cigánynak akkor is valahol az vagyok. Hisz volt a családomban szerettem és az ő vére is folyik az ereimben, jó, dolgos asszony volt, egy teremtett léleknek sem ártott volna életében.

Marian Cozma MKB Veszprén játékosa
(1982-2009)
Tehát nem szégyenlem a cigány őst, nem a származása okán kevesebb valaki, hanem a cselekedetei és a szavai miatt. Tehát szervesen idekapcsolódik a kérdés, hogy van-e cinágybűnözés, mit olyan. IGEN, egyértelműen. Aki mást mond, az maszatol, hárít, vagy hasznot vár a tények letagadásából és ezzel erősíti a jelenséget. Bár azzal is tisztában vagyok, hogy a dolgok megoldása nem feltétlen cél! Viszont az öncélú szarházi viselkedés a Cosma és Szögi tanár úr gyilkossághoz hasonló eseteket hoz. Továbbá a szintén tragikus cigány gyilkosságok se következtek volna be. Bár nekem azok az esetek felettébb gyanúsak... Biztosat nem lehet állítani egy ilyen ügyben, hisz a teljes igazság sosem bukik felszínre, de az eset nekem nem úgy tűnik, mintha egy magát „nemzeti ellenálló” csoportnak valló társaság tevékenykedett volna. Sőt ellenkezőleg, mintha épp ezeket a szerveződéseket kívánták volna lejáratni és ezzel elvenni az erejüket, hisz valljuk meg, a világban hirtelen megugrott a radikalizmust mérő készülék mutatója... A csonka országban meg még inkább, és valljuk meg, nem azért, mert a magyar az ilyen geci antiszemita fajta, megvolt rá az alapja. Saját korrupt, bűnözéstől tobzódó és megcsonkított hazájában lett rab és méltóság-fosztott adós rabszolga, a világ lábtörlője az országban maradt és a határon túl maradt fiaival együtt. Akikkel bármit meglehetett csinálni EU és minden egyenlőségi és jogállami humbuk ide vagy oda. Ekkor a magyarban meggyűlt a keserűség, és felátallották nyitni a szemüket páran, és olyan is akadt, akinek még mersze is volta az utcára menni, meg olyan is sok, aki a nemes célt félretéve megélhetési tüntető lett a forradalmat lealacsonyítva. Ezt persze nem szokták jó szemmel nézni, a szemnyitogatás a rendszerekre mindig veszélyes és aki mást vall, új igét terjeszt, azt még ma is meg akarják feszíteni.






A 45 éves Balogh Máriát temetése, a hölgy a
Kislétán történt cigánygyilkosság áldozata
Véleményem szerint ekkor kerültek elő a szisztematikusan alul tartott iskolázatlan, többségében bűnözésből és segélyből meglévő romák, akik szintén szenvednek saját kilátástalanságukban és butaságukban, de mégis mit várunk egy generációk óta megneveletlen siserehadtól, ahol nemzedékről nemzedékre száll a lumpn lét modellje. Pedig a dolog egyszerű, és most már végre kezdik is itt-ott alkalmazni. Mindenkinek munkát kell adni, ha akar dolgozni, ha nem! Nincs olyan, hogy nem dolgozni, aki nem dolgozik, az idővel máshogy szerzi meg a pénzt menthetetlen. A hírhedt cigány bűnözőkön példát kell statuálni, hogy lássák, hiába ült eddig Ronaldó BMV-ben, aranylánccal, mégsem ez a kitörés módja. A rajoskodás csak a kőkemény kínba visz engem és a környezetem. Továbbá intelligens roma vezetők kellenek, hogy a kezdeményezés élére álljanak, teszem azt Bangó Margit, akik valódi példák. Kerek perec ki kell jelenteniük: cigányok, véreim, a helyes út az építés és nem a rombolás. Aki ehhez nem tudja magát tartani, az kitagadtatik a sorainkból. Persze ehhez munka és lehetőség is kell. Természetesen, ha egy cigány korrekt és dolgozik ám mégis lebüdöscigányozzák, akkor természetesen ki kell verni a fogait annak, aki ezt a szájára vette, de amíg ez sajnos messze nem alaptalan, az más eset... Addig nem szemétláda skinheadekről beszélünk, hanem a jóérzésű többség jogos véleményéről.
A gyermekei előtt leölt tanárember,
Szögi Lajos

Természetesen részegen meccseken randalírozó alsóbbrendű faszkalapok se próbáljanak senkit kioktatni a felsőbbrendűségről. Nem azt állítom, hogy egy magasabb rendű lény nem harcol, azt állítom, hogy ittasan cél és eszme nélkül nem épít, hanem rombol.

Azoknak, akik szerint a cigány kérdés nem valódi megoldandó gond a magyarság és a cigányság jólétének és reményteljes megmaradásának érdekében az nézzen körül egy börtönbe, itt Kassán, vagy Erdélyben... Ha már másokért képtelenek vagyunk változni, legalább önzőségből, a szeretteinkért, magunkért tegyük meg, legyünk cigányok vagy magyarok... Mert bármikor lehetünk mi vagy a környezetünk az áldozat, álljunk a barikád bármely felén.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...