2011. augusztus 1., hétfő

Játékbabát mentettek meg a rendőrök

A fejlett, nyugati országokban egyre inkább fogy a gyermekvállalási kedv és ezáltal ezen területek népessége is. Viszont az élethű játékbabák egyre népszerűbbek, bár egyre több kellemetlenséget okoznak a szülőknek.

realistic_baby_doll
A legújabb eset egy brit városban esett meg. Az édesapa jó szülő módjára óvodába vitte kislányát, majd leparkolt az autóval és dolgozni ment. Egy járókelő viszont aggódva hívta fel a rendőrséget, hogy egy felelőtlen szülő a tűző napon, autójában hagyott egy csecsemőt, aki ránézésre eszméletlennek tűnik. A rendőrök kijöttek, betörték a kocsi egyik ablakának üvegét. Csak ezután vették észre, hogy az autó hátsó ülésén ücsörgő apróság nem szorul segítségre, hisz az műagyagból van, és igazából akkor lenne ok pánikra, ha az valaha is életjeleket adna.

rescued_baby_doll
A kár, amit a járműben okozott a rendőri intézkedés, forintra átszámolva kb. 60 000 Ft (a műanyagcsecsemő ára nagyjából ezen összeg felét jelenti).

Múlt hónapban is történt már hasonló eset Ausztráliában, Gympie városában, illetve Amerikában is (hát miért pont ott ne…)

Tehát levonhatjuk a következtetést: egy valósághű baba lassacskán épp olyan felelősséggel jár, mint egy igazi csecsemő vállalása.


Doll-rescued-by-police-6145672





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...