2011. július 28., csütörtök

5 iskolai szexbotrány! (diáklányok meg minden!)

Megjegyezném, a most következő bejegyzéssorozat nem csupán bulvárosodás és természetesen nem csak az a célom vele, hogy jobb találataim legyenek. Szeretném felhívni a figyelmet az emberek életét tönkretenni képes rossz, vagy egyáltalában nem megtörténő erotikus nevelésre.

50-100 diákot zaklattak a tanárok a katolikus intézményben

A németországi Hessen tartományban lévő katolikus iskola kollégiumában élő diákokat rendszeresen nemi aktusra kényszerítették tanáraik, sokszor még vendégeiket is behozták egy-egy kósza numerára. Egyes sajtóértesülések szerint 50-100 áldozata is lehet, akit molesztáltak anno az internátusban. Az iskola jelenlegi igazgatója nyilvánosan is bocsánatot kért az iskola hajdani tanárainak és igazgatójának nevében. Én meg csak annyit mondok, hogy golyót nekik. Gondold el kedves olvasó, hogy a gyereked basszák (és én kérek elnézést) akarata ellenére azok a pedagógusok és adják körbe, akár egy tárgyat. Ilyenkor mondja nekem valaki, hogy mindenki egyenlő.






Beöntéses, mellkínzós szado-mazo partnert keres a történelemtanár?

Egy békés-megyei általánosiskolai történelemtanár ellen névtelen panasz érkezett, többek közt munkahelyére, hogy az úriember szado-mazo szexpartnerkereső oldalakon eléggé bizarr címszavakkal keres magának társat pajzán virgonckodáshoz, hogy pár címszót megejtsek: fenekelés, beöntés, mellkínzás (vagy mi a szar), harapás.

A pedagógus állítása szerint ezek csak puszta vádak. Reméljük mi is a legjobbakat! Mindenesetre sokan panaszoljuk, hogy az okoz sok gondot, hogy a mai gyerekeket nem fenekelik el. Lehet pont ez lenne a jó? :P


Torkos tinilány akciózik az osztály elött

A mohácsi mezőgazdasági szakközépiskola 15 éves diákjai az oktatási intézményen belül hódoltak egy ősrégi játéknak az egész osztály szeme láttára, és ezt többjük meg is örökítette mobiltelefonnal. (Aki nem ismerné ezt a nagy hagyományokra visszatekintő játékot, annak elmesélem a szabályokat. Általában legalább 2 ember játssza, jó esetben lány és fiú. A cél, hogy pár lépésen belül a játék minden női résztvevőjének szája hengeres tárgyal legyen kitöltve. IGEN, SZOPTAK NA!)

Tehát az osztály előtt és állítólag unszolására lezajló mókácskát többen is mobiltelefonnal rögzítették. Pár napon belül szépen el is terjedt az interneten, a szülők és az amatőr pedofil pornókedvelők örömére.

Német katolikus kaland (avagy veszélyben az amerikai tinilányok)

Egy amerikai középiskola diáklányait molesztálta egy csereprogram keretében szervezett osztálykiránduláson két pedagógus, aki nem mellesleg az imént megnevezett USA-béli intézmény vezetője (volt). Továbbá a változatosság kedvéjért katolikusok. (Elnézést minden katolikus olvasótól, Istenhívő ember vagyok, de az Önök közösségeiben azért vannak dolgok...) 3 lány tanuló tett feljelentést, hogy együttlétre és egyebekre kényszerítette őket a 2 férfi. A feljelentés hírére egy 4. korábbi áldozat is jelentkezett.

Az ötödik és egyben legnagyobb szexbotrányt meg a végére hagytam: MAGAMAT. Mert annyira szexuális vagyok, hogy az már botrány! Na jó igazából nincsen kedvem továbbírni, de remélem mindenki levonja az esetekből a kellő konzekvenciákat, s talán egy kicsit több odafigyeléssel, kevesebb áldozat és féreg lesz köztünk idővel.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...