2010. augusztus 4., szerda

"Tavaszkisasszony" kiadó vaginája

Pontosabban fogalmazva: egy 18 éves magyar lány fejébe vette, hogy eladja szüzességét, méghozzá csinos kis summáért, ötven millió forintért.
Az állítólagos ok: családja úszik az adósságban, illetve nem szeretné, ha öccse olyan nyomorban nőne fel, melyet neki át kellett élnie. Persze a pénz egy részét mindenképp be szeretné fektetni és új életet kezdeni belőle.
Az e-bay árverési oldalon indított aukciója sikeresnek ígérkezett, az első licitáló 150 ezer dollárt ajánlott, ami körülbelül 30 millió forintnak felel meg. Ez az összeg viszont a lány számára koránt sem kielégítő.

Azért kíváncsi vagyok, hogy ki lesz az az elképesztően kiéhezett férfiú, vagy hölgy (bizony, haladni kell a korral, a leányzó mindenre elszánt és egyben mindenevő) akinek van felesleges 50 milliója ilyen célokra...
Elég elkeserítő, hogy egy tizenéves lány így gondolkozik (akár komolyan gondolja, akár nem, meg persze akkor is ha kitaláció az egész hír úgy ahogy van) és ezek szerint vevő is van az ilyesmire. Azért szívesen végignéznem azt a jelenetet, amikor a sikeres akció után a drága szülők szeme fénye beállít ennyi lóvéval. Milyen képet vágnak majd, ha megtudják a pénz eredetét és annak megszerzésének módját? Biztos büszkék lesznek a lányukra...





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...