2010. október 16., szombat

Egyre többen csinálnak viccet az állatkínzásból

Egyre csak szaporodnak az interneten az állatkínzós videók. Az elvetemült szereplőkön jól látszik, hogy élvezetből viszik véghez tettüket, örömmel tölti el őket a gyilkolás. Vajon embert is képesek lennének ilyen nyugodtsággal ölni, kínozni? Nekik talán jól esik a fájdalom és a kín? Mert szerintem ezekkel az emberekkel ugyan így kéne bánni, ahogy ezt ők az ártatlan, kiszolgáltatott állatokkal teszik. Itt van pár ominózus videó, ami enyhén szólva kiverte nálam a biztosítékot.


Először is, egy szerencsésebben járt állatról linkeltem be egy videót, őt “csupán” laza kézmozdulattal bedobták egy kukába és órákon keresztül a sötétben, bűzben, rothadó ételmaradékok között kellett dekkolnia és ostoba angol nő "jóvoltából".



Egy 19 éves lány pedig viccből a sebes folyóba hajított 6 darab kiskutyát, akik csupán pár hónaposak lehettek. Remélem baromira büszke magára, hogy internet sztár lett belőle ezzel a “fantasztikus” teljesítménnyel….



És végül egy kissrác, akinek olyan szánalmasan jelentéktelen az élete, hogy a legjobb szórakozás számára nem más, mint hogy macskákat gyújt fel élve.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...