2010. december 3., péntek

Libsi antifák harcolnak ismét bátran a képzelt gonosz elnyomók ellen


Frissítve: helyesírási hibák nélkül : P : D


Alig 250 kis elfuserált libsi majompöcs ugribugrizott a kormány alkotmánybíróságot megszorongató döntése ellen. (Az előző kormány ellen ezrek és százezrek jelentek meg, de azért most is ők nevezik magukat a többségnek...) Van olyan is köztük, aki azt sem tudja, mért van ott. Meg olyan is, aki csak nem akar vizsgázni az új jogszabályokból. „Srácok! Az a teendő, hogy elmentek sörözni és kibeszélitek ezt a dolgot, és elmentek a jövőhéten is sörözni.” Mondta a Buda Gergő névre hallgató mély és annál jelentéktelenebb beszédében. Igaz, ne hasznosat cselekedjetek, az nem szokás. Menjetek ki a hozzátok hasonló kis elvtársakkal az utcára hőbörögni alig egy maréknyian, hogy legalizálják a könnyű drogokat, meg hadd riszálják magukat a buzik nappal az Andrássy úton, továbbá világbékét és több rózsaszín egyszarvút. Közben meg kiabáljatok demagóg faszságokat, hogy demokrácia védelme, szabadság, liberalizmus, mi vagyunk a többség. Szerintem is igyatok inkább, attól legalább jobban elhülyültök és leépültök, akkor nem töritek majd több farokságon az agyatokat.

Ami még érdekes: az egyik díszhuszár retteg, polgárháborútól tart. Fantazmagóriája szerint jön majd a gonosz rasszista JOBBIK és megharcol a pokoli kirekesztő és elnyomó FIDESZ orbánista hadai ellen. Most jól jönne a JOBBIK? Most épp a FIDESZ a rém? Igazodik már ki rajtatok az, akinek az édes anyukája géplakatos.

Lábjegyzet: teljesen véletlenül tiszteletét tette a SZADESZ új generáció és „kicsiénje” az LMP is. Erre ugye nem is számítottunk. Ez biztos csak véletlen.

A videót sajnos nem tudtam beágyazni. Tehát a link:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...