2011. július 24., vasárnap

Belehalt a póniharapásba a férfi (+ VIDEÓ)

Bizonyára mindenkinek a fülébe jutott csóró póni harapta barátunk története. Az van, hogy meghalt. Emberek tömegei álltak porba hulló állkapoccsal, pedig mindenkit biztosíthatok, róla ez nem egyszeri eset. Olyan cikket is olvastam, amiben azt részletezik, hogy egy magyar tanyán egy férfi péniszére cuppant rá egy paci. Komoly visszafordíthatatlan sérülést okozva a hímtagban.

A ló és a „ló félék” bizony szoktak harapni, és ha ez megtörténik a méretek folytán komoly sérülések következnek be. Hozzám közeli lovas társaságban is megesett, hogy egy leány vádlijából igencsak tekintélyes darabot kiszakított egy ló. Nem rövid ideig képtelen volt lábra állni és úgyszintén a mentők vitték el.

Akkor ott a lovasemberek azt a magyarázatot adták, hogy a hím ló a nőstényének is úgy kedveskedik, hogy harapdálja. Csak ugye mások az erőviszonyok, mondom megint... Akkor az információk szerint a lány menstruált is, azt is hozzáokoskodták: megérezhette a hormonokat az állat. A menzeszezést az elhunyt úr esetében kihúzhatjuk szerintem az indoklistáról.

Szeretetkifejezés? Akár, de hozzátenném, hogy a lovak dühből és csak úgy „viccből” is harapnak, ennek alátámasztására is tettem be videót.

Mindenesetre mielőtt mindenki meggyűlölné a paraszt vérlovakat, és „LÓhokausztot” hajtanának végre a kedves olvasók, elmondanám, hogy ilyen szélsőséges eset csak ritkán esik meg. Mondhatni, ritka mint a fehér holLÓ.













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...