2011. július 30., szombat

1,7 milliárd forintos IPad 2 (Videó és képek)


Az emlegetett táblagép borítása tömör aranyból készült, gyémántberakással és a biztonság kedvéjért még megbolondították egy kis t-rex csonttal, ha mindez nem volna már így is elég, esetleg sok a normálisaknak... A darab létrejöttében közreműködött Stuart Hughes luxustermék guru, akinek megéri megtekinteni a honlapját és megnézni miként él pár kiválasztott disznó, míg a világ nagyobbik fele vegetál.

Ennél is drágább „önajándék” Steve Jobs részére

Mindenesetre nem ez az első kicsit gusztustalannak tűnő túlzás Apple kütyük kapcsán. Steve Jobs a Mac birodalom apukája kapott magától egy színarany egyedi gyártású „MacBook”-ot, amelyen az alma 10 karátos gyémántokból volt kirakva. (A kedves kívülállónak kevéssé jóindulatúan úgy definiálnám a személyét, hogy az Apple háza táján ő a Bill Gates.) Az olcsó kis gép jutalomka a cég 25. évfordulójára... Ünnepelhette volna valami nemes cselekedettel is, tételezzük fel megmutathatta volna a világnak, hogy ők nem csak az informatikai fejlődés úttörői, hanem az egész világot jobbá akarják tenni, de minden bizonnyal ilyenről szó nincs... Ne akarjak sokat mi? Zárszónak megemlíteném, hogy ennek a gépnek a piaci ára 10 millió dollár volt, ami mostani árfolyamon 1.800.000.000 HUF. A világban szerte meg gyerekek halnak éhen... FÉRGEK!!!





Csak úgy mellékesen idetűzök egy képecskét egy roppant érdekes párhuzamról. Elmerenghetnek rajta azok akik már olvastak valamit a szabadkőművesekről.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...