2011. november 11., péntek

Mire kerestek/keresnek a legtöbben a neten?

Az elmúlt időkben igyekeztünk nézni keresőoptimalizációs szempontokból milyen szavakra kerestek rá. Arra nem gondoltatok, hogy meg lesztek szopatva és csinálunk róla egy bejegyzést, de ez van. Mindenek előtt vicces. Másodszor meg SEO szempontból is jótékony lehet. Persze nem a kedvetek akarom elvenni. Nem írtam olyat, hogy Kovács Árpi Ózdi lakos nedves kamaszpuncikat keresve, vagy szado-mazo szexre áhítozva lelt ránk. Bocs Ózd minden Kovács Árpijától.

Nem vagytok semmik :D ! Én sem vagyok egy matyóhímzés, de Ti!

Legalább a forgalmunk fele olyan keresőszavakra érkezik mint: terhes gruppen, igazi sunák, horogkereszt, mell porno, japán csöcs, csöcs gif. :D
Pedig nem is vagyunk egy szex oldal. :D
Van még, várjatok... Azt mondja: fasz (ez utóbbi nagyon népszerű), műfasz. XD. Még durvább: tinilányok lovakkal!!! Sosem volt animal sex, animal pornó bejegyzésünk.
Mindenki csak azért netezik, hogy kiverje a szerszámát? Összesen egy ló harapásos cikkünk volt amiben egy fiatal lányt, nem megbaszott, hanem megharapott egy ló.
A suna az alap, amatőr szex, akt rajzok, tini lányok, na meg tiniszex... Nos sok lehet a meleg is, a buzi kereső szó is népszerű volt. :P

Ez még semmi: android csöcs (!!! Miiiii?). Volt legó fasz, dohányzóasztal kéz, vicces finger.

Ezek vagytok Ti. Ezek vagyunk mi! További jó fenekelést, latexruhát, répázást, bukkake videót mindenkinek! XD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...