2011. december 1., csütörtök

Pofátlanul zsarolnak a szlovákiai és magyarországi orvosok?


Mint az ismeretes, több szlovákiai és magyarországi orvos is „zsaroló” kampányba kezdett, hogy több pénz üsse a zsebüket. Nagy tömegekben (több ezren) ügyvédi letétbe helyezgetik felmondóleveleiket és azt merik mondani, hogy amennyiben bizonyos időintervallumon belül nem kapják meg az általuk követelt béremelést, akkor beteg emberek tömegeit hagyják cserben és sorsukra.

MEGISMÉTLEM: azt jelentik ki, hogy ha apád, anyád, a gyereked beteg, haldoklik, ők akkor is felmondanak és a Hippokratészi esküvel ellentétben sorsunkra hagynak mindünket! Lebénítják a teljes orvosi ellátást. Leszarva téged, aki adod a bérüket, apád, akinek a pénzéből kitanulhattak és lefossák a gyereket, akit súlyos baleset ért, leköpik a hálapénzt, amikből házakat, autókat és kenyeret vettek a pofájukba! Dögöljünk meg mind?

Amennyiben én lennék a döntéshozó az ügyben, megmutatnám nekik, hogy merre van a reptér, takarodjanak! Az is bizonyos, ha ilyen doktor jönne az országomba dolgozni, páros lábbal rúgnám ki a határon túlra!

Itt van a kifosztott elgyötört Kelet-Euróapa, a kórházakban nincs elegendő felszerelés, mentő, és aki bemegy, az általában bunkóságon kívül sok mindent nem kap. Az ismerősi körömbe, akit csak ismerek már gyűlöl orvoshoz menni, mert úgy beszélnek vele, mint a szeméttel, vagy rosszabbul lesz, mire kijön a kórházból, vagy meghal. Iskolák nem tudnak fűteni, gyerekek nem esznek eleget, embereket dolgoztatnak halálba és zsákmányolnak ki. Ezek meg nem azt kérik, hogy legyen több műszer, dolgozzanak jobb körülmények közt! Több életet mentsenek meg! ÁÁÁÁÁ! Mit gondolsz Te? Nem a családfő, a gyerek megmentése a cél! Az új autó, a nagyobb nyaraló.

Persze. Rossz nekik is, sok a barom, sok a probléma, a nehézség, de csak náluk? Neked minden fasza? Csak ők nélkülöznek? Te nem? Nem különös, hogy ennek ellenére is téged akarnak Ők is megszopatni, akiknek a bérüket adod, tömöd a zsebükbe az adózatlan forintot, hogy megmentsenek? Legyen több pénzük, de legyen neked is több és a kuporgató nyugdíjas Gizi néninek is! Amíg ez nem érvényesül, milyen jogon kérnek pont ők vagyonokat? Más nem dolgozott soha életében? Kikérem magamnak, hogy megzsaroljanak téged, engem, a kedvesem! Vagy követeljenek mindenkinek többet és akkor mi is csatlakozunk. Bővebb mérést a zsebbe, a fejbe, eszközöket a kórházakba, fűtést az iskolákba, kenyeret a nélkülözőknek, munkát a dolgozni akaróknak! De ők csak maguknak harácsolnak? Csak a pénzért mentenek? Nem elhivatottságból?

AKKOR TAKARODJANAK!!!

Hozzanak szorgalmas szegény sorsú ázsiai és fekete / afrikai orvosokat, akik alig ettek életük nagyobb felében és küzdöttek a megmaradásért. Persze ne a HIV-fertőzött, bűnöző niggereket engedjék be, hanem az értelmeseket hozzák ide a mi ilyen „orvosaink” helyére. Hidd el, egy valamire való fekete esetleg kínai orvos hivatástudatból fog küzdeni az életedért, rád fog mosolyogni amikor bajban vagy, hogy jobb legyen a közérzeted és hálás lesz mindünknek a lehetőségért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...