2012. február 20., hétfő

Bulvárba nyomja az Index és barátai Fábryról...

Meg van hülyülve az Index, megint... Azt állítja, hogy Fábry műsorának második adásának felvételéről kivonultak. Nos elmondanám, én véletlen ott voltam, és ez így koránt sem igaz.

Bár páran valóba elszállingóztak a szünetben, de ennek valódi oka elsősorban az volt, hogy a felvétel 18 órától éjfélig tartott, és mivel a felvétel hétköznap volt, érthető mód páran, és ezt kiemelném, PÁRAN valóban eltávoztak, de nem volt valóban számottevő.

Egy dolog igaz csak, hogy az éjfélkor bekövetkezett zenei produkció kezdete előtt sokan kivonultunk. Mi is így tettünk, de két okból: fáradtak voltunk és másnap folytatni kellett az életet, mindemellett korábban a fellépő fiatalok zenekarát már hallhattuk játszani és az valóban gyengécske volt, de Fábry nem. Ő sziporkázott.

Azt én magam is bevallom, a tévében visszanéztem, és sajnos nem sikerült úgy összevágni a műsort, hogy a helyszínen megélt élményt visszaadja.

Megeshet, hogy az elmúlt két műsorát kevesebben nézték, de vegyék számításba, hogy nem is a Retek klub csatornáján volt már látható, hanem a közszolgálatin. Kevesebben nézik, mint az igénytelen Retek klubbot és a pénz is kevesebb, ezáltal a beharangozás is. A másik fele, hogy a bulvárosabb, valószínűleg direkt erőltetett vonulat helyett egy igényesebb variációval kísérleteztek. Teszem azt egy igen komoly művészi színvonalt nyújtó fúvós kar asszisztált a produkcióhoz.

Az RTL klub csatornáján akkor lesz karmester és komolyzenész, amikor minden magyar alanyi jogon 3000 USD-t fog kapni, és nem lesz államadósság. Sem határon túlra elszakított magyarok. Azaz soha! Vagy ha jön a jó tündér...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...