2012. február 28., kedd

Gyenge buli az államadósság ellen

Nem tudom ki hallotta, de bulit szerveztek az államadósság csökkentésére.... Ó, drága öcséim... Fantasztikus ötlet... Helyből olyan előadókat verbuváltak össze, akiknek törzsközönsége főként szellemi posványban gázolókból áll. Már bocsánat.

Az ideológiáról nem is beszélve. Milyen elbaszott egy gondolat, hogy részegséggel és tigli-tangli, főként igénytelen zenével lehet valamit elérni. Annak rendje szerint az igen csekély számú vendégtábor nagy százaléka azt sem tudta, miért jött létre a rendezvény (mert azt úgy tuti). Csak eljöttek betankolni, meg mert nem volt más program, esetleg ingyen jegyet kaptak.

Ordenáré bukás lett a kísérlet, de ezen nem csodálkozom.

Különben meg felvetül bennem a kérdés: vajon miért Neked kéne még többet kidobnod igénytelen produkciók nézegetésére? Kérdem én, nem szenvedsz, nélkülözöl eleget?

Volt egy kis csaj az Index helyben készült riportjában, ő mondta meg a tutit! Vagyonelkobzás a sok mocsoktól, továbbá legyen kötelességük a gazdagoknak hozzájárulást fizetniük. Amennyiben az így összejött összeg nem volna elegendő, a felelősöket vigyék el kényszermunkára, hogy rendezhessék a számlájukat! Egy kis lelki gyakorlat, vezeklés a tisztuláshoz.

Arról nem is beszélve, hogy legközelebbre jól jönne a példastatuálás, hisz ezek után a jövő honatyáinak generációi alaposabban megfontolnák, hogy visszaéljenek-e a lehetőségeikkel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...