2012. július 30., hétfő

A világ legdrágább fagyija: Golden Opulence

A rongyrázásból egyeseknek sose elég. Akinek van felesleges 1000 amerikai dollárja, az megkóstolhatja a New York-i Serendipity fagylaltkülönlegességét, a Golden Opulence-t.

Az alapanyagokat a világ különböző pontjairól szerzik be. A desszert alapja a legfinomabb tahiti vaníliafagylalt, melynek ízét madagaszkári vaníliával fokozzák, majd az egészet aranyból készült levelekkel burkolják be. Erre kerül a világ legdrágább csokoládéja, az Olaszországban készülő Amedei Porcela. A fagylalt tetejére a legritkább venezuelai csokoládé kerül. Díszítésképpen arannyal burkolt mandula, méregdrága párizsi kandírozott gyümölcs, gyümölcskaviár (ami narancsból és gránátalmából készül), trüffelek és marcipán cseresznyék, végül pedig egy aranyozott cukorvirág egészíti ki az édességet, hogy ne csak minőségében, de esztétikailag is exkluzív lehessen ez a nem mindennapi ínyencség.

De a sornak még nincs vége, ugyanis e finomságot 300 dollár értékű kristálypohárban szervírozzák, melyet fogyasztás után az illető magával vihet, így örök emlékül szolgálhat az élményhez.

Kicsit kezd nevetségessé válni, hogy a felső tízezer mit ki nem képes fizetni felesleges dolgokért...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...